Binnenkort heten wij geen Trendymeubels meer, maar Furnea!

Interlink SAS Charlene Kledingkast

Interlink SAS Charlene Kledingkast
€ 399,00

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Strak vormgegeven 2-deurs kledingkast is speciaal voor meisjes ontworpen. Daarom kunnen de deuren van de kast ook als krijtbord gebruikt worden! De kleine kan dus krijten op de gekleurde delen van de kledingkast en dat weer uitvegen.

De deugdelijke kinderkledingkast is voorzien van schuifdeuren en twee lades onderaan. Een enorme opbergplaats voor de kleertjes en andere spullen.

De frame van de kledingkast Charlene is uitgevoerd in massief hout en afgewerkt met witte verflaag. De deuren en lades zijn vervaardigd uit MDF hout. De lades onderaan zijn bevestigd op metalen geleiders. De twee garderobestangen worden meegeleverd.

Voor de jongens is in ons assortiment het model Charly te vinden.

Bruto gewicht55.5 kg.
KleurMagenta
MateriaalMassief Hout , MDF Hout
Breedte98 cm.
Diepte54 cm.
Hoogte180 cm.
VerrijdbaarNee
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!