Interlink SAS Cesena Bankstel

Interlink SAS Cesena Bankstel
€ 1.399,00

of per maand vanaf € 30,64

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Of je nu lekker wilt neerploffen op de bank of kleur wilt in de ruimte; het Bankstel Cesena is multifunctioneel inzetbaar. Dit prachtige bankstel trekt direct je aandacht en zit ook nog eens heerlijk. Het Bankstel Cesena is ontworpen door het meubelmerk Interlink SAS.

De zachte bekleding is uitgevoerd in fluweel en gemaakt van 60% viscose en 40% polyester. Dankzij de fluwelen bekleding geeft dit bankstel je een gevoel van luxe. De houten poten van het bankstel zijn uitgevoerd in massief hout en het frame in MDF hout. Het stofpatroon kan per bank verschillen.

Bruto gewicht46.4 kg.
KleurMulti Color
Materiaal60% Viskose, 40% Polyester, Massief en MDF houten combinatie frame en poten
Breedte0 cm.
Hoogte0 cm.

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!