Interlink SAS Cecilia Bureau met GRATIS Pezzi Bureaustoel

Interlink SAS Cecilia Bureau met GRATIS Pezzi Bureaustoel
€ 249,00

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Wanneer je kids groter worden willen ze een eigen plekje. Een plekje waar ze kunnen tekenen, knutselen, spelen en leren. Met het Kinderbureau Cecilia creëer je zon plekje. En bovendien krijg je nu GRATIS de Kinderbureaustoel Pezzi bij het kinderbureau. Het Kinderbureau Cecilia is gemaakt van massief hout en MDF hout dat perfect is afgewerkt.

Ook kun je het kinderbureau gemakkelijk in hoogte verstellen en het bureaublad kantelen. De roze kinderbureaustoel past perfect bij deze set. Het model is bekleed met polyester mesh-stof. Daarnaast is de Kinderbureaustoel Pezzi in hoogte verstelbaar dankzij het chromen onderstel met gasveerpomp.

Bruto gewicht23 kg.
KleurRoze
MateriaalMDF houten blad, Massief houten poten, Stoffen bekleding stoel met Verchroomde poten
Breedte109 cm.
Diepte55 cm.
Hoogte96 cm.
VerrijdbaarNee
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!