Interlink SAS Carola Eethoek Set

Interlink SAS Carola Eethoek Set
€ 269,00

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Met de Eethoek Set Carola ben je direct klaar met inrichten. De eethoek set bestaat uit een eettafel en vier eetkamerstoelen in dezelfde stijl en afwerking. Het eetkamer meubel behoort tot de meubelcollectie van het meubelmerk Interlink SAS.

De Eethoek Set Carola is volledig uitgevoerd in massief hout wat de kwaliteit van dit meubel garandeert. Het hout is behandeld waardoor de eethoek set direct klaar is voor gebruik. Natuurlijk kun je deze massief houten eethoek set ook gebruiken om zelf te customizen. Combineer de Eethoek Set Carola met een leuke vaas met bloemen en een vloerkleed.

Afmeting details:

Afmeting tafel: B117, D78, H73 cm.
Afmeting stoelen: B40, D42, H90 cm.

Bruto gewicht33 kg.
KleurNaturel
MateriaalMassief Hout
Breedte0 cm.
Hoogte0 cm.

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!