Interlink SAS Carlow Opbergkisten

Interlink SAS Carlow Opbergkisten
€ 119,00

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Opbergkisten die je woonkamer een stoere look geven. De Opbergkisten Carlow zijn ontworpen door het meubelmerk Interlink SAS en hebben een authentieke look. Maak het binnen gezellig met deze authentieke opbergkisten en creëer tevens opbergruimte. De massief houten kisten hebben stoere en industriële look.

De set is gemaakt van massief mangohout met metalen pootjes, handgrepen en hoeken. De Opbergkisten Carlow hebben verschillende maten waardoor ze leuk naast elkaar gezet kunnen worden. Gebruik de massief houten opbergkisten om bijvoorbeeld magazines of dekens in op te bergen.

Bruto gewicht5 kg.
KleurBruin
Garantie2 jaar garantie
MateriaalMassief mangohout, Metaal
Breedte45 cm.
Diepte25 cm.
Hoogte23 cm.

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!