Interlink SAS Capa Ladeblok

Interlink SAS Capa Ladeblok
€ 64,95

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Met dit design ladeblok wordt je werk een stukje eenvoudiger. Niet alleen de praktische ruimte maar ook het stijlvolle design vallen op aan dit witte ladeblok. Gebruik het Ladeblok Capo 8/13 in combinatie met je bureau in je kantoor of je werkkamer en maak je inrichting compleet.

Het design ladeblok is erg stevig en heeft een lange levensduur. Door de kwalitatieve materialen ben jij verzekerd van een degelijk ladeblok die lang meegaat. Het Ladeblok Capo is volledig uitgevoerd in hoogwaardig hout dat netjes wit is afgewerkt. Door de witte afwerking heeft het design ladeblok een neutrale uitstraling waardoor je hem kunt combineren met verschillende kleuren en stijlen.

Om jou genoeg opbergmogelijkheden te bieden is het design ladeblok voorzien van drie grote lades. De lades schuiven soepel heen en weer dankzij de metalen ladegeleiders. Hierdoor is het witte ladeblok erg gebruiksvriendelijk. Daarnaast zijn de lades voorzien van stijlvol vormgegeven handgrepen uitgevoerd in metaal. Het metaal steekt mooi af bij de witte afwerking waardoor het design ladeblok een stijlvolle uitstraling heeft.

Dankzij de strakke vormgeving heeft het ladeblok een moderne look. Zo kun je het ladeblok altijd met jouw moderne en trendy inrichting combineren. Dankzij de witte afwerking is het Ladeblok Capo neutraal. Hierdoor kun je het ladeblok op een leuke manier combineren met verschillende fleurige kleuren. Maak van je werkplek een gezellig plek waar je altijd met goede moed aan je dag begint.

Het design ladeblok is in Duitsland ontworpen door het vooraanstaande merk Interlink SAS. Dankzij de persoonlijke betrokkenheid van het merk ben jij verzekerd van een degelijk ladeblok. Daarnaast draagt het Ladeblok Capo het IFM Design keurmerk wat staat voor kwaliteit en design. Met dit witte ladeblok ben je dus verzekerd van een waar stukje design op jouw werkplek.

Naast de gebruiksvriendelijke handgrepen is het design ladeblok voorzien van vier zwenkwieltjes. Dankzij deze wieltjes kun je het Ladeblok Capo in een handomdraai verplaatsen.

Bruto gewicht16 kg.
KleurWit
MateriaalKwalitatief Geperst Hout
Breedte0 cm.
Hoogte7.5 cm.
VerrijdbaarNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!