Binnenkort heten wij geen Trendymeubels meer, maar Furnea!

Interlink SAS Callas Bureau

Interlink SAS Callas Bureau
€ 249,00

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Callas is een modern bureau met veel opbergruimte. Naast het ruime bureau blad biedt het model jou ook alle ruimte voor het opbergen van je spullen. Aan de rechterzijde van het bureau vind je een ladeblok met drie lades en een legplank.

De linkerzijde van het design bureau is verwerkt met een ruime vak voorzien van een draaideur. Het modern bureau ontworpen door Interlink SAS is gemaakt van houtin sonoma eiken design waarbij de fronten van de lades en de draaideur wit geaccentueerd zijn.

 

Bruto gewicht58.2 kg.
KleurSonoma Eiken-Wit
MateriaalKwalitatief Geperst Hout
Breedte0 cm.
Hoogte7.5 cm.

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!