Interlink SAS Bollo Bureau

Interlink SAS Bollo Bureau
€ 199,00

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Het Bureau Bollo heeft een stijlvolle en frisse uitstraling. Dit werkkamer meubel is ontworpen door het bekende meubelmerk Interlink SAS en behoort tot de nieuwste collectie. Het bureau is gemaakt van kwalitatieve materialen en doet waar hij voor gemaakt is.

Het bureau heeft een sonoma eiken kleur wat zorgt voor een warme uitstraling. Het eiken is gecombineerd met mat witte frontjes van de deuren en lades. Dit speelse bureau is als computermeubel maar ook als laptoptafel te gebruiken. Richt je werkplek functioneel in met het houten Bureau Bollo en ga elke dag met plezier aan de slag. De tussen ruimte tussen beide kasten is 55 cm.

Bruto gewicht53 kg.
KleurSonoma Eiken
MateriaalKwalitatief geperst hout, Kunststof handgrepen
Breedte138 cm.
Diepte60 cm.
Hoogte76 cm.
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!