Interlink SAS Blies Ladekast Hoogglans

Interlink SAS Blies Ladekast Hoogglans
€ 149,00

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Ondanks het eenvoudig ontwerp is deze ladekast zeker wel een opvallend meubel. De hoogglans afwerking zorgt er namelijk voor dat het opbergmeubel letterlijk en figuurlijk straalt, maar natuurlijk ook gemakkelijk is in onderhoud. De Ladekast Blies Hoogglans is een ontwerp van het meubelmerk Interlink SAS.

De drie lades typeren natuurlijk het onderwerp en zijn te gebruiken om van alles en nog wat op te bergen. Denk maar aan kleding, speelgoed of je hobbyspullen. Ook heeft de Ladekast Blies Hoogglans een melamine afwerking. Hierdoor is een langere levensduur verzekerd en blijft het opbergmeubel ook lang mooi. De lades hebben metalen ladegeleiders.

Bruto gewicht18 kg.
MateriaalKwalitatief geperst gelamineerd hout, Metalen geleiders
Breedte40 cm.
Diepte40 cm.
Hoogte73 cm.
VerrijdbaarNee
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!