Interlink SAS Bertram Dressoir Outlet

Interlink SAS Bertram Dressoir Outlet
€ 249,00

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Een landelijk ogend dressoir met een praktisch ontwerp! Dat is het Dressoir Betram Outlet van het meubelmerk Interlink SAS. Dit speelse dressoir is zowel leuk om naar te kijken als leuk om dingen in op te bergen.

Het Dressoir Betram is uitgerust met twee deuren en vier lades. De handgrepen zijn verwerkt in het ontwerp zodat er geen uitstekende voorwerpen zijn. Het gehele dressoir is gemaakt van massief grenenhout en afgewerkt in whitewash look. Dit houdt in dat de houtnerven zichtbaar. Dit is een showroommodel welke licht beschadigd is bij één hoek van het bovenblad. Het model is gemonteerd.

Bruto gewicht43 kg.
KleurWit
Netto gewicht38 kg.
MateriaalMassief Hout , Metaal
Breedte0 cm.
Hoogte7.5 cm.
VerrijdbaarNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!