Interlink SAS Barnaby Opbergkast

Interlink SAS Barnaby Opbergkast
€ 359,00

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Een opbergkast is voornamelijk bedoeld als een functioneel meubel. Maar, een opbergkast mag ook best apart en stijlvol zijn. Deze opbergkast van het meubelmerk Interlink SAS is dat zeker. De Opbergkast Barnaby is dankzij het ontwerp een echte blikvanger.

De opbergkast is volledig uitgevoerd in massief hout en white was afgewerkt. Het front van de lades is uitgevoerd in MDF hout en afgelakt in diverse kleuren. De lades van de opbergkast schuiven gemakkelijk heen en weer langs metalen ladegeleiders. De opbergkast heeft een oude look wat volledig aansluit bij de nieuwste trends op woongebied.

Bruto gewicht22.2 kg.
KleurWit
Garantie2 jaar garantie
MateriaalMassief hout, MDF hout
Breedte44 cm.
Diepte30 cm.
Hoogte90 cm.
VerrijdbaarNee
GemonteerdNee
Montageklik hier voor de meubelmontagedienst

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!