Interlink SAS Arles Bijzettafel

Interlink SAS Arles Bijzettafel
€ 149,00

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Een bijzettafel past in iedere ruimte van je huis en is tevens voor verschillende doeleinde te gebruiken. Deze metalen bijzettafel is ontworpen door het merk Interlink SAS. Door een speciale manier van afwerken heeft de bijzettafel een industriële look.

De Bijzettafel Arles heeft een apart vorm en een hoog model. Daarom is de bijzettafel ook te gebruiken als leuke plantentafel of accessoires tafel. De speelse poot maak de bijzettafel uniek. Het bovenblad is voorzien van inkepingen die het model versterken. Gebruik de Bijzettafel Arles naast je bank of stoel en maak het jezelf gemakkelijk.

Bruto gewicht9.2 kg.
KleurBrons
MateriaalMetaal, Messing finish
Breedte0 cm.
Hoogte7.5 cm.
VerrijdbaarNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!