Binnenkort heten wij geen Trendymeubels meer, maar Furnea!

Interlink SAS Andreas Opbergkast

Interlink SAS Andreas Opbergkast
€ 89,95

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Opbergkist Andreas is een mooi vormgegeven functionele opbergkruk voor de kinderkamerAndreas is gemaakt van massief hout en gecombineerd met een krijtbord klep van MDF hout. Op deze klep kan jouw kind krijten en dat weer uitvegen.

De houten opbergkruk is een mooi verzamelplaats om het speelgoed op te bergen en het is natuurlijk ook een zitplaats. Wil je de opbergkruk verplaatsen? Dat kan met de touwtjes aan de zijkant.

Op zoek naar een opbergkruk voor de meisjeskamer? Kijk in onze online shop naar het model "Andrea".

Bruto gewicht20 kg.
KleurPetrol Groen
MerkInterlink SAS
MateriaalMassief Hout , MDF Hout
Breedte0 cm.
Hoogte0 cm.
Zitdiepte39 cm.
Zithoogte43 cm.

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!