Binnenkort heten wij geen Trendymeubels meer, maar Furnea!

Interlink SAS Andrea Opbergkast

Interlink SAS Andrea Opbergkast
€ 89,95

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Andrea is een mooi vormgegeven functionele opbergkruk voor de kinderkamer. De opbergkruk uit de collectie van Interlink SAS is gemaakt van massief hout en wit geschilderd. De klep van de opbergkruk is uitgevoerd in MDF hout.

Het mooie is dat dit klep ook tegelijk een krijtbord is! Je kind kan er dus op krijten en daarna weer uitvegen. 

De houten opbergkruk is een mooi verzamelplaats om het speelgoed op te bergen en het is natuurlijk ook een zitplaats. Dankzij de touwtjes aan de zijkanten kun je hem gemakkelijk optillen en verplaatsen.

Op zoek naar de jongens variant van dit model? Kijk op onze site naar het model "Andreas".

Bruto gewicht20 kg.
KleurMagenta
MateriaalMassief Hout , MDF Hout
Breedte0 cm.
Hoogte7.5 cm.
Zitdiepte39 cm.
Zithoogte43 cm.

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!