Binnenkort heten wij geen Trendymeubels meer, maar Furnea!

Interlink SAS Alexandro Ladeblok

Interlink SAS Alexandro Ladeblok
€ 69,95

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Alexandro is een mooi ladeblok in een trendy jasje voor de jongens. Deze ladeblok is makkelijk verplaatsbaar dankzij de wieltjes. Je kind kan er zelfs op krijten, want de gekleurde delen van het ladeblok functioneren ook als krijtbord. Deze kun je uiteraard weer uitvegen.

Alexandro kinder ladeblok is gemaakt van massief hout gekleurd in Wit. De lades en de bladen zijn gemaakt van MDF houtLadeblok Alexandro is verkrijgbaar in wit-petrol groen voor de jongens en en ook in wit-magenta voor de meisjes "Alexandra".

Bruto gewicht11.2 kg.
KleurPetrol Groen
MateriaalMassief Hout , MDF Hout
Breedte0 cm.
Hoogte0 cm.
VerrijdbaarNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!