Binnenkort heten wij geen Trendymeubels meer, maar Furnea!

Innovation Latex Topmatras

Innovation Latex Topmatras
€ 379,00

incl. BTW

Niet meer leverbaar

De Latex topmatras van het meubelmerk Innovation is voorzien van een veerkrachtige en comfortabele ondersteuning. Dankzij de ventilatiekanalen wordt de vocht snel afgevoerd en de warmte wordt goed gereguleerd. Hierdoor ontstaat er een goed slaapklimaat in de nacht.

De Latex topmatras is 4 cm. hoog en geschikt voor ieder type slaapbank met de afmeting 140 x 200 cm. De matras heeft een zomer- en winterkant, het is aan te raden om je matras in het juiste seizoen op de juiste kant te leggen. De combinatie van materialen en kwaliteit verzekeren jou een goede nachtrust.

Bruto gewicht11 kg.
KleurWit
MateriaalLatex
Breedte0 cm.
Hoogte7.5 cm.

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!