Binnenkort heten wij geen Trendymeubels meer, maar Furnea!

Innovation Fiftynine Fauteuil

Innovation Fiftynine Fauteuil
€ 479,00

of per maand vanaf € 10,49

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Deze fantastische design fauteuil is praktisch en stijlvol. Door de verschillende opties kun je de design fauteuil Fiftynine naar jouw wensen aanpassen. Designer Per Weiss heeft zich laten inspireren door het Scandinavisch design tijdens het ontwerpen van deze stijlvolle fauteuil.

De design fauteuil van Innovation is verkrijgbaar in twee uitvoeringen; een zwarte met donker gebeitst houten poten en een zand kleurige met licht gebeitst houten poten.

De bekleding is onderhoudsvriendelijk en kun je makkelijk schoonmaken met lauw water. Door de stof van de zwarte fauteuil zit linnen verwerkt. Voor extra comfort is de design fauteuil uitgerust met een pocketvering matras.

Fauteil Fiftynine is multifunctioneel. Je kunt de rugleuning in drie standen zetten; een stand om te zitten, een stand om de loungen en een stand om te slapen.

De design fauteuil hoort bij design slaapbank Fiftynine. Door dezelfde afmetingen kun je de fauteuil gebruiken als extra verlengstuk aan de design slaapbank. Maar je kunt de slaapstoel ook gebruiken als losse fauteuil voor een complete zithoek in je woonkamer.

Samen met de design hocker en de design slaapbank is deze design fauteuil van Innovation een mooi geheel.

Specificaties

 • Comfort: pocketvering matras
 • Bekleding: 100% polyester (zand) of 96% polyester / 4% linnen (zwarte)
 • Kleur: zand en zwart
                     Afmeting bed115x90 cm.
                     Bruto gewicht65 kg.
                     Materiaal100% Polyester , 4% Linen , 96% Polyester , Gepoederd Staal , Hout
                     Breedte0 cm.
                     Hoogte7.5 cm.

                     Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

                     Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

                     Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!