Binnenkort heten wij geen Trendymeubels meer, maar Furnea!

Innovation Cubed Slaapbank

Innovation Cubed Slaapbank bruin
€ 1.169,00

of per maand vanaf € 25,60

incl. BTW

Niet meer leverbaar

De designer Per Weiss van het meubelmerk Innovation heeft deze stijlvolle slaapbank ontworpen volgens de laatste woontrends. De Slaapbank Cubed heeft een heerlijk zitcomfort en zorgt voor geweldige nachten.

Het matras van deze slaapbank is gemaakt van freon vrij schuim en springveren. De bekleding is verkrijgbaar in verschillende kleuren en ook bij de poten heb je de keuze uit verchroomd metaal of blank eiken. De Slaapbank Cubed is met een paar eenvoudige handelingen om te voren in een heerlijk bed. Zo heb je altijd een slaapplek als er logees langskomen. Richt je woonkamer stijlvol in met deze design slaapbank

Afmeting bed140x200 cm.
Bruto gewicht62.5 kg.
Materiaal100% Polyester stof, Freon-vrij schuimmatras, Verchroomd Staal/Eiken poten
GemonteerdNee
Breedte140 cm.
Diepte104 cm.
Hoogte66 cm.
Zitdiepte+/- 55 cm.

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!