Binnenkort heten wij geen Trendymeubels meer, maar Furnea!

Hoogslaper Eva

Hoogslaper Eva
€ 419,00

of per maand vanaf € 9,18

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Eva is een functioneel hoogslaper. Deze eenvoudig maar stijlvolle hoogslaper is voorzien van een ingebouwd bureau met wieltjes. Ideaal voor in de kleinere kinderkamers. De frame van het bureau is ontworpen als boekenkast.Eva is niet alleen een bed maar ook een bureau, een boekenkast en een speelruimte tegelijkertijd.

Eva is gemaakt van MDF hout waardoor het bed robuust is en een lange levensduur heeft. Deze hoogslaper is voorzien van een vaste trap en wordt geleverd met de bijhorende 90 x 190 cm. lattenbodem. U kunt deze hoogslaper combineren met de kasten uit onze serie.

Bruto gewicht55 kg.
KleurWit
Netto gewicht50 kg.
Breedte0 cm.
Hoogte7.5 cm.
VerrijdbaarNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!