Binnenkort heten wij geen Trendymeubels meer, maar Furnea!

Jahnke hoekdeel SO-E 40

Jahnke hoekdeel SO-E 40
€ 129,00

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Jahnke Moebel, Europees beroemd met haar kwalitatieve kantoormeubelen, heeft dit hoekdeel ontworpen om eenvoudig een hoekbureau te creëren naar eigen wens. Met dit hoekgedeelte kunt u Jahnke bureaus SO-SC/SL 165 en Jahnke bureaus SO-SC/SL 185 met elkaar verbinden in een mooie hoekvorm. Zo vormt u een stijlvol hoekbureau van 90° met ovale tafelbladen.

Het tafelblad is gemaakt van Duitse kwaliteit hout. Het gelamineerde tafelblad is krasvrij en hittebestendig. Dit tafelblad is 28 mm. dik en is tevens voorzien van 2 mm. ABS randbescherming. De stevige en stabiele frame is uitgevoerd in aluminium en afgewerkt met oxidelaag ter bescherming tegen slijtage en roest.

Deze lijn van Jahnke is een concept met eindeloze mogelijkheden, want dit stijlvolle bureau is verkrijgbaar in verschillende afmetingen en vormen welke u met elkaar kunt combineren. In deze lijn vindt u ook hoekbureaus en vierkante bureaus. Dit hoekdeel is verkrijgbaar in grafiet en walnoot kleuren.

Bruto gewicht17 kg.
Extra infoJahnke meubel
Garantie2 jaar garantie
Netto gewicht15 kg.
Breedte0 cm.
Hoogte7.5 cm.
VerrijdbaarNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!