Binnenkort heten wij geen Trendymeubels meer, maar Furnea!

Henke Moebel Bosselen Salontafel

Henke Moebel Bosselen Salontafel
€ 949,00

of per maand vanaf € 20,78

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Bosselen is een design salontafel gemaakt van massief sloophout. Deze ecologische salontafel zorgt voor een natuurlijke maar toch moderne uitstraling in je woonkamer.

Het tafelblad is gemaakt van massief houten balken van sloophout. De design salontafel is stijlvol afgewerkt met 10 cm. brede gepoederd stalen tafelpoten voor eenmoderne touch.

Deze salontafel is gecertificeerd door Trees4TreesOnafhankelijke Trees4Trees keurmerk verzekert dat een gedeelte van het aankoopbedrag dat je hebt betaald, gedoneerd wordt om nieuwe bomen te planten.

Met het unieke WIN-nummer op het certificaat kun je op de website van Trees4Trees de exacte locatie van de bebossing vinden waar jij ook een bijdrage aan hebt geleverd.

Bruto gewicht50 kg.
KleurTeak
MateriaalEcologisch Sloophout , RVS
Breedte0 cm.
Hoogte7.5 cm.

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!