Binnenkort heten wij geen Trendymeubels meer, maar Furnea!

Hal combinatie Toledo

Hal combinatie Toledo
€ 1.749,00

of per maand vanaf € 38,30

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Jouw hal is de belangrijkste kamer in je huis. Jouw hal is immers de plek waar jij met een goed gevoel thuis wilt komen of jouw gasten in stijl wilt ontvangen. Daarom moet je extra aandacht besteden aan de inrichting van jouw hal.

Met hal combinatie Toledo van het Duitse merk Germania is de inrichting van jouw hal stijlvol en compleet.

De hal combinatie heeft een landelijke look en is uitgevoerd in kwalitatieve materialen. Door de mooie accenten en de stijlvolle afwerking past deze stijlvolle hal combinatie perfect in een landelijk of klassiek interieur.

Bovendien kun je met deze hal combinatie een warme huiselijke sfeer creëren in jouw hal. De houten hal combinatie is multifunctioneel, zo kun je jouw jassen en sjaals netjes ophangen en je spullen overzichtelijk opbergen.

Hal combinatie Toledo bestaat uit halkast Toledo High, halkast Toledo Low, halkast Toledo Rustic, een kapstokpaneel en een bijpassende spiegel. De landelijke hal meubels zijn volledig uitgevoerd in massief hout wat een langere levensduur garandeert.

Voor een landelijke uitstraling is de hal combinatie afgewerkt in antiek wit. Het hoogwaardige hout en de afwerking accentueren de houtstructuur waardoor je de houtnerven kunt voelen.

Halkast Toledo High is een hoge halkast voorzien van twee deuren. De scharnieren en de handgrepen zijn gemaakt van metaal wat de landelijke uitstraling van deze houten halkast compleet maakt. Verder is de landelijke halkast voorzien van een plank en een kledingrek. Je kunt de halkast gebruiken om je jassen op te hangen en jouw spullen netjes op te bergen. De speelse accenten op de deuren geven deze landelijke halkast een speciaal tintje.

Halkast Toledo Low mag niet ontbreken in een landelijke en functionele hal. De houten halkast is laag waardoor je hem kunt gebruiken als bankje om bijvoorbeeld je schoenen aan te trekken. Maar ook om je tas of post even neer te leggen is de landelijke halkast prima geschikt. Voor een landelijke uitstraling is de halkast voorzien van zichtbare metalen scharnieren en handgrepen. Achter de deur is een plank bevestigd waardoor je bijvoorbeeld je schoenen netjes op kunt bergen in deze landelijke halkast.

Halkast Toledo Rustic heeft alles wat je van een halkast kunt verwachten. De houten halkast heeft een mooie hoogte waardoor hij praktisch en handig is. Bovenop de landelijke halkast kun je leuke woonaccessoires neerzetten en een mooi schilderij of leuke spiegel erboven hangen. Hierdoor creëer je een romantische sfeer in jouw hal. De halkast is voorzien van twee deuren en een ruime lade die je gemakkelijk kunt openen door de stijlvolle metalen handgrepen. De landelijke halkast is voorzien van drie planken waardoor je hem ook kunt gebruiken als landelijke schoenenkast. In de ruime lade kun je kleine spullen zoals post of sleutels handig opbergen.

Het bijbehorende kapstokpaneel maakt jouw landelijke hal compleet en heeft drie stijlvolle metalen haken. De haken kun je gebruiken om jassen, tassen, sjaals of sleutels aan op te hangen. Het landelijke kapstokpaneel moet je aan de muur bevestigen waardoor je veel ruimte bespaart. Om het plaatje compleet te maken kun je dit kapstokpaneel combineren met halkast Toledo Low. Bij deze set is 2 kapstokpanelen inbegrepen.

De bijpassende spiegel heeft een houten lijst in dezelfde stijl als de landelijke hal meubels uit deze serie. De spiegel kun je boven halkast Toledo Rustic hangen of op een andere centrale plek in jouw hal. Door deze spiegel ben jij ervan verzekerd dat je altijd stijlvol en netjes de deur uitgaat.

Afmeting spiegelB75, D3, H70 cm.
Afmeting halkastB75, D41, H190 cm.
Afmeting schoenenkastB75, D41, H114 cm.
Bruto gewicht141 kg.
KleurWit
Breedte0 cm.
Hoogte7.5 cm.

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!