Binnenkort heten wij geen Trendymeubels meer, maar Furnea!

Hal combinatie Carola

0 10 10 1 Hal combinatie Carola
Wij zijn erg blij met deze voordelige set en het staat prachtig in onze vernieuwde hal Hal combinatie Carola by , January 23, 2014
5/ 5stars
Wij zijn erg blij met deze voordelige set en het staat prachtig in onze vernieuwde hal
Hal combinatie Carola
€ 999,00

of per maand vanaf € 21,88

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Een complete set van halmeubels om je hal in te richten. Carola hal combinatie is gemaakt van hout en is leverbaar in: antraciet-baltimoor walnoot. Richt je hal stijlvol in met deze hal combinatie ontworpen door Germania met 'made in Germany' kwaliteit.

De praktische schoenenkast uit de Carola set bestaat uit 2 klepvakken voor schoenen, een lade en een opbergkast met planken. De klepvakken zijn voorzien vandubbele rij schoenhouders voor ca. 12 paar schoenen. In de linker helft vind je een opbergruimte met 2 planken die je in hoogte kunt verstellen.

De strak ontworpen kapstokpaneel is voorzien van 3 haken, een kledingstang en een legplank.

Ruim je overige spullen in de hal netjes op in de halkast welke voorzien is van twee in hoogte verstelbare planken en een uitschuifbare garderobestang. Deze halkastis mooi afgewerkt met een passpiegel aan de kastdeur.

De halbank met een lade en een metalen schoenenrek is tevens een zitgelegenheid in de hal.

De design spiegel met haken maakt de hal combinatie Carola stijlvol af.

Afmeting spiegelB88, D4, H63 cm.
Afmeting halkastB54, D35, H197 cm.
Afmeting hal bankB76, D35, H53 cm.
Afmeting schoenenkastB89, D30, H100 cm.
Bruto gewicht99 kg.
Breedte0 cm.
Hoogte7.5 cm.
Klantbeoordelingen
1 beoordeling(en)
10
  • fam. Neggers23-01-2014
    Wij zijn erg blij met deze voordelige set en het staat prachtig in onze vernieuwde hal
    Score: 10

1 Artikel(en)

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!