Binnenkort heten wij geen Trendymeubels meer, maar Furnea!

Jual Furnishings Woodley Hal Combinatie

Jual Furnishings Woodley Hal Combinatie
€ 999,00

of per maand vanaf € 21,88

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Deze sierlijke hal combinatie geeft iedereen die je huis binnentreedt een warm welkom. Met deze houten hal combinatie richt je je hal volledig en stijlvol in. De Hal combinatie Woodley is sierlijk vormgegeven en trekt meteen je aandacht bij binnenkomst.

De hal combinatie is ontworpen door het vooraanstaande merk Jual Furnishings. Dit merk ontwerp unieke houten meubels in Engelse stijl. Dankzij het geavanceerde productieproces en het gebruik van hoogwaardige materialen zijn de meubels van dit merk stevig en duurzaam. Deze hal combinatie is een mooi voorbeeld uit de nieuwste collectie van het merk en straalt van elegantie.

De hal combinatie bestaat uit drie meubelstukken die dankzij de sierlijke vormen perfect op elkaar zijn afgestemd. Met deze houten hal combinatie is je gang compleet en kun je iedereen verwelkomen in een warme gezellige sfeer. De Hal combinatie Woodley bevat een kapstok, een sidetable en een bijbehorende spiegel.

De houten kapstok is dankzij haar ontwerp een echte blikvanger. Om je accessoires, jassen en tassen op te kunnen hangen is de kapstok voorzien van houten knoppen. Plaats de kapstok in een hoek en creëer een plek voor je jassen zodat je hal altijd opgeruimd is.

De sidetable is voorzien van twee tafelbladen die voorzien zijn van zwart veiligheidsglas. Dankzij het zwarte glas heeft deze houten hal combinatie en modern tintje. De poten van de houten sidetable zijn uitgevoerd in één stuk hout wat de stevigheid en een stijlvol aanzicht garandeert.

De bijbehorende spiegel is tevens uitgevoerd in één stuk hout en creëert een ruimtelijk effect in je hal. Fleur de sidetable op met woonaccessoires of een leuke plant en je hal zal nooit meer hetzelfde zijn dankzij de Hal combinatie Woodley.

De hele hal combinatie is uitgevoerd in kwalitatief hout. Het hout is op een zeer nette manier afgewerkt met echt walnoot hout fineer. Deze afwerking past mooi bij het sierlijke ontwerp en beschermd tevens de hal combinatie tegen invloeden van buitenaf.

Afmeting spiegelB68, D68, H76 cm.
Afmeting halkastB124, D41, H76 cm.
Bruto gewicht55 kg.
KleurWalnoot
Montageklik hier voor de meubelmontagedienst
MateriaalHout , Veiligheidsglas
Breedte0 cm.
Hoogte7.5 cm.

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!