Germania Turin Spiegel

Germania Turin Spiegel
€ 109,00

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Iedere hal is niet compleet zonder een grote spiegel. Even kijken of je haar wel goed zit of om te controleren of die jas wel goed staat, iedereen gebruikt de spiegel. Daarnaast zorgt de spiegel voor een ruimtelijk effect en staat het ook heel erg gezellig.

Daarom is de Spiegel Turin een echte must have. Deze grote spiegel is bevestigd op een dikke plank in antraciet kleur. Daarnaast is de spiegel uitgerust met een ophangsysteem zodat je de woonaccessoire gemakkelijk en strak kunt ophangen. De Spiegel Turin is ontworpen door het bekende meubelmerk Germania en behoort bij de Turin halmeubelserie.

Bruto gewicht11 kg.
KleurAntraciet
MateriaalSpiegel, Bevestigd op een houten plaat
VerrijdbaarNee
Breedte96 cm.
Diepte3 cm.
Hoogte60 cm.
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!