Germania Turin Opbergkast

Germania Turin Opbergkast
€ 259,00

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Een opbergkast met vele mogelijkheden. De Opbergkast Turin is een leuk en speels meubel van hoogwaardige kwaliteit. Deze opbergkast is ontworpen door het meubelmerk Germania en behoort bij de Turin serie.

De Opbergkast Turin is uitgevoerd in een mooie antraciet kleur. Het opbergmeubel is uitgerust met twee lades en een deur. De lades hebben een soft-close systeem en de deur heeft een deurdemper in combinatie met de ABS randen, dit zorgt ervoor dat de Opbergkast Turin een lange levensduur heeft. Je kunt deze opbergkast personaliseren door zelf een gekleurd vak toe te voegen. Afmeting van de kubus vak is B46, D39, H32 cm.

Bruto gewicht37.5 kg.
KleurAntraciet
MateriaalKwalitatief geperst hout met ABS randen, Metalen handgrepen, Soft closing
Breedte0 cm.
Hoogte0 cm.
VerrijdbaarNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!