Germania Turin Halbank

Germania Turin Halbank
€ 135,00

incl. BTW

Niet meer leverbaar

De leuke Halbank Turin fleurt je hal helemaal op. Deze speciale halbank is te personaliseren dankzij de mogelijkheid om een gekleurd vak toe te voegen. Verder heeft de halbank een mooie antraciet grijze kleur.

De Halbank Turin is ontworpen door het meubelmerk Germania. Het halmeubel is volledig uitgevoerd in kwalitatieve materialen en voorzien van ABS randen. De deur is uitgerust met een deurdemper wat de gebruiksvriendelijkheid bevordert. Je kunt de Halbank Turin eventueel ook bestellen met het bijpassende kussen. Hiermee zit je lekkerder als je bijvoorbeeld je schoenen aan wilt trekken. Afmeting van de kubus vak is B46, D39, H32 cm.

Bruto gewicht15 kg.
KleurAntraciet
MateriaalKwalitatief geperst hout met ABS randen, Metalen handgrepen, Soft closing
Breedte96 cm.
Diepte40 cm.
Hoogte41 cm.
VerrijdbaarNee
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!