Germania Trento Spiegel

Germania Trento Spiegel
€ 129,00

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Deze prachtige Spiegel Trento van Germania zal een echte blikvanger worden in je interieur. Gebruik de Spiegel Trento om een gezellige en huiselijk sfeer te creëren. Met deze spiegel kun jij jezelf snel en gemakkelijk opmaken voor een nieuwe dag.

De Spiegel Trento is door zijn elegante design zeer subtiel en stijlvol. Het spiegelglas is voorzien van een dikke plank uitgevoerd in antraciet grijs. Tevens is de Spiegel Trento voorzien van een ophangsysteem. Of je deze luxe spiegel in de hal, woonkamer, badkamer of slaapkamer hangt, iedereen zal even blijven staan om zichzelf in deze spiegel te bekijken.

Bruto gewicht16 kg.
KleurAntraciet
MateriaalGlas, Hout
VerrijdbaarNee
Breedte99 cm.
Diepte3 cm.
Hoogte89 cm.
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!