Binnenkort heten wij geen Trendymeubels meer, maar Furnea!

Germania Top Kapstokpaneel

Germania Top Kapstokpaneel
€ 109,95

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Met dit design kapstokpaneel krijgt jouw hal een geheel andere uitstraling. Door de mooie vormgeving en de praktische opties is dit design kapstokpaneel een onmisbaar item in jouw hal. Geniet van jouw inrichting met de Kapstokpaneel Top en kom elke dag met een goed gevoel thuis.

Je hal is niet compleet zonder een stijlvolle kapstok. Zo voorkom je een rommelig aanzicht veroorzaakt door rondslingerende jassen en tassen. De stijlvolle kapstokpaneel Top is daarom de juiste keuze voor in jouw hal. Dankzij het slimme model bespaar je ruimte en creëer je ruimte waardoor de design kapstokpaneel ook ideaal is voor in kleinere ruimtes. Met de houten kapstokpaneel zal jouw hal nooit meer hetzelfde zijn en kun je je gasten in stijl ontvangen.

De design kapstokpaneel is volledig uitgevoerd in kwalitatief hout dat op een perfecte manier is afgewerkt. Door de mooie en nette afwerking blijft de kapstokpaneel lang mooi waardoor je eindeloos kunt genieten van jouw aankoop. De Kapstokpaneel Top is verkrijgbaar in twee stijlvolle uitvoeringen. Zo kun je kiezen voor de witte uitvoering met sonoma eiken legplank of de sanremo eiken uitvoering. Beide varianten trekken je aandacht en zijn een echte blikvanger in je hal.

Om je hal compleet in te richten kun je de kapstokpaneel uitkiezen wat perfect bij jouw stijl past. Zorg ervoor dat al je hal meubels goed op elkaar afgestemd zijn waardoor je een rustig sfeer in jouw hal creëert. Het is belangrijk om aandacht te besteden aan de inrichting van je hal. Je hal is immers de eerste plek waar jij of je bezoekers binnenkomen. Door dit houten kapstokpaneel te combineren met leuke woonaccessoires of mooie kleuren creëer je een huiselijk gevoel waardoor iedereen zich direct thuis voelt.

Natuurlijk is niet alleen het design van de kapstokpaneel belangrijk. Ook de praktische opties mogen niet ontbreken om het leven voor jou niet alleen leuk maar ook makkelijk te maken. De Kapstokpaneel Top is daarom voorzien van een legplank die je kunt gebruiken om bijvoorbeeld je sjaals of je hoed op neer te leggen. Daarnaast kun je ook een mooie opbergdoos op het legplank neerzetten waardoor alle ruimte praktisch wordt benut.

Naast de legplank is de design kapstokpaneel voorzien van twee metalen haken en een metalen kledingrek. Het kledingrek kun je gebruiken om hangers aan op te hangen waardoor je jassen nooit zullen kreukelen. De twee haken zijn prima geschikt voor kleinere jasjes of je sjaals. Omdat de metalen haken laag zijn gemonteerd op dit design kapstokpaneel kunnen ook je kinderen of kleinkinderen eenvoudig hun jas ophangen.

De kapstokpaneel dient aan de muur bevestigd te worden waardoor hij niet veel ruimte in beslag neemt. Naast de Kapstokpaneel Top kun je ook kiezen voor de Schoenenkast Top, de grotere Schoenenkast Top 2, en de Halkast Top.

Bruto gewicht13 kg.
MateriaalKwalitatief Geperst Hout , Metaal
Breedte39 cm.
Diepte30 cm.
Hoogte197 cm.
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!