Binnenkort heten wij geen Trendymeubels meer, maar Furnea!

Germania Toledo Kapstokpaneel

Germania Toledo Kapstokpaneel
€ 99,95

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Kapstokpaneel Toledo is onmisbaar in jouw landelijke of klassieke hal. Het kapstokpaneel is vervaardig uit kwalitatieve materialen en heeft een romantische look. Met dit landelijke kapstokpaneel ben je verzekerd van een opgeruimde hal waar je jouw gasten in stijl kunt ontvangen.

Het kapstokpaneel heeft een mooi vormgegeven lijst waardoor jouw hal meer aanzien krijgt. De stijlvolle antiek witte afwerking van dit kapstokpaneel zorgt voor een mooie landelijke uitstraling.

Daarnaast is het landelijke kapstokpaneel uitgevoerd in massief hout. Door het hoogwaardige hout is een langere levensduur gegarandeerd en kun jij eindeloos genieten van dit houten kapstokpaneel.

Om jouw jassen of sjaals netjes op te kunnen hangen heeft kapstokpaneel Toledo drie metalen haken. De haken hebben een klassieke look waardoor ze perfect passen bij de landelijke uitstraling van dit kapstokpaneel.

Naast een plek om je jassen op te hangen is deze kapstokpaneel ook een gezellige item in je interieur. Door het kapstokpaneel aan je muur te bevestigen bespaar je ruimte in je krappe hal en creëer je een prettige sfeer.

Wil je jouw hal helemaal landelijk inrichten? Bekijk dan ook de landelijk hal combinatie Toledo van Germania. Deze romantische serie bestaat uit landelijke halkasten en een bijpassende spiegel.

De halkasten zijn verkrijgbaar in verschillende maten en zorgen voor meer opbergruimte in jouw hal. De spiegel is voorzien van een lijst uitgevoerd in antiek wit. Met deze hal combinatie maak je de inrichting van jouw hal compleet.

Bruto gewicht6.2 kg.
KleurWit
MateriaalMassief Hout , Metaal
Breedte0 cm.
Hoogte0 cm.

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!