Germania Tokio Halkast

Germania Tokio Halkast
€ 249,00

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Met deze edelbeuken halkast is de inrichting van je hal eigenlijk zo goed als klaar. De Halkast Tokio biedt ruimte aan jassen, tassen, schoenen en aan heel veel andere spullen. Deze halkast behoort tot de Tokio serie welke is ontworpen door het meubelmerk Germania en gemaakt van kwalitatief geperst hout.

De Halkast Tokio is volledig afgewerkt met neutraal edelbeukenhout. Deze halkast bestaat uit vijf legplanken welke in hoogte verstelbaar zijn. Daarnaast is de kast voorzien van een kledingstang. Combineer dit model met de overige Tokio serie meubels om je set compleet te maken.

Bruto gewicht41 kg.
KleurEdelbeuken
MateriaalKwalitatief geperst hout
Breedte59 cm.
Diepte34 cm.
Hoogte197 cm.
VerrijdbaarNee
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!