Germania Tokio Hal Combinatie

Germania Tokio Hal Combinatie
€ 819,00

of per maand vanaf € 17,94

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Een edelbeuken halcombinatie die je gang zowel stijlvol al praktisch maakt. De Halcombinatie Tokio is ontworpen door het meubelmerk Germania en bevat een schoenenkast met bijbehorende spiegel en kapstokpaneel, Halkast en een halbank.

De halcombinatie is uitgevoerd in kwalitatief geperst hout en afgewerkt in Edelbeuken kleur. De spiegel en de kapstokstok van deze halcombinatie zijn bovendien voorzien van een ophangsysteem. De planken van de schoenenkast & halkast zijn in hoogte verstelbaar. Deze edelbeuken halcombinatie is een echt must have om je hal netjes en gezellig te maken.

Afmeting spiegelB54, D4, H89 cm.
Afmeting halkastB59, D34, H197 cm.
Afmeting hal bankB76, D35, H53 cm.
Afmeting schoenenkastB89, D37, H100 cm.
Bruto gewicht114 kg.
KleurEdelbeuken
GemonteerdNee
MateriaalKwalitatief geperst hout, Glas/Spiegel
Breedte0 cm.
Diepte0 cm.
Hoogte0 cm.

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!