Binnenkort heten wij geen Trendymeubels meer, maar Furnea!

Germania Super Spiegel

Germania Super Spiegel
€ 94,95

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Deze grote spiegel heeft stijlvol en strak design. De Spiegel Prima is ontworpen door het Duitse meubelmerk Germania en uitgevoerd in hoogwaardige materialen. De spiegel is een mooi meubel om je hal, woonkamer of slaapkamer meet op te fleuren.

Het spiegelglas van de Spiegel Prima is bevestigd op een stevige plank. De plank is afgewerkt in donker sonoma eiken en voorzien van een onzichtbaar ophangsysteem. De zijkanten van het spiegelglas is afgewerkt met schuine randen wat zorgt voor een sierlijk tintje. Combineer de Spiegel Prima met een schoenenkast of dressoir en creëer gezelligheid in iedere ruimte van je huis.

Bruto gewicht9 kg.
KleurDonker Sonoma Eiken
MateriaalGlas, Hout
VerrijdbaarNee
Breedte54 cm.
Diepte4 cm.
Hoogte89 cm.
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!