Binnenkort heten wij geen Trendymeubels meer, maar Furnea!

Germania Sliding Kantoorkast

Germania Sliding Kantoorkast
€ 579,00

of per maand vanaf € 12,68

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Met de Sliding Kantoorkast van het Duitse merk Germania creëer je ruimte voor je documenten archief in een home office of kantoor ruimte. Deze praktische kantoormeubilair is een must have voor elk werk omgeving.

Kantoorkast Sliding is voorzien van een gemonteerde schuifkast zoals de naam "sliding" al zegt voor het creëren van nog meer opslagruimte voor bestanden, naslagwerken en diverse werkmateriaal. Om de stevigheid te garanderen is Kantoorkast Sliding volledig uitgevoerd in kwalitatief hout dat stralend wit is afgewerkt. Cargo is verkrijgbaar in vier kleurvarianten, namelijk beuken, lichtgrijs, walnoot en de kleur wit.

Bruto gewicht115 kg.
MateriaalKwalitatief Geperst Hout
Breedte114 cm.
Diepte64 cm.
Hoogte190 cm.
VerrijdbaarNee
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!