Germania Slider Bureau

Germania Slider Bureau

€ 249,00

€ 199,20

incl. BTW

20% korting

Je voordeel is € 49,80
Deze actie loopt t/m 30 June 2018

* Vereiste velden

€ 249,00

€ 199,20

Verzendklaar binnen: Kies een optie...

Wordt verzonden als Groot pakket

Gratis bezorging

Gratis retour

100 dagen retourrecht

Achteraf betalen

Het bekende Duitse fabrikant Germania heeft de Slider serie uitgebreid met de bureau Slider om zo je werkkamer compleet te maken. Dit bureau is zo ontworpen dat het in verschillende kleurkeuze besteld kan worden. Het is zelfs mogelijk om de schuifbare panelen om te draaien zodat je aan een zijde een kleur hebt en aan de andere zijde een andere kleur.

Het meubel is gemaakt van kwalitatief hout en voorzien van ABS randen waardoor de fabrikant een langere levensduur garandeert zodat jij lang kan genieten van je aankoop. Het bureau kan zelfs in zijdes gewisseld worden zodat je het kunt gebruiken zoals het jou goed uitkomt. Zoals de naam slider al een hint geeft kan de panelen geschoven worden doordat ze op een rail rusten.

Bruto gewicht48 kg.
Extra infoCombineer dit model met de overige Slider serie meubels om je set compleet te maken
Garantie2 jaar garantie
MerkGermania
MateriaalKwalitatief geperst hout met ABS randen
Breedte120 cm.
Diepte120 cm.
Hoogte79 cm.
VerrijdbaarNee
Montageklik hier voor de meubelmontagedienst

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!