Binnenkort heten wij geen Trendymeubels meer, maar Furnea!

Germania Sandra Spiegel

Germania Sandra Spiegel
€ 139,00

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Deze chique spiegel is er één om mee te pronken. Het mooie design combineert strakke lijnen met een perfecte afwerking. De Spiegel Sandra is ontworpen door het Duitse meubelmerk Germania en uitgevoerd in kwalitatieve materialen.

Het spiegelglas is bevestigd op een stevige plank. Deze plank is voorzien van een onzichtbaar ophangsysteem waarmee je de Spiegel Sandra strak tegen de muur aan kunt hangen. Naast het spiegelglas is de Spiegel Sandra afgewerkt in wit. De zijkanten van de spiegel zijn voorzien van chromen strips wat de spiegel uniek en stijlvol maakt.

Bruto gewicht12 kg.
KleurWit
MateriaalGlas, Hout
VerrijdbaarNee
Breedte0 cm.
Hoogte0 cm.

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!