Germania Ronda Spiegel

Germania Ronda Spiegel
€ 135,00

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Deze stijlvolle spiegel is een ware must have voor in je hal of slaapkamer. De Spiegel Ronda heeft een strak design met sierlijke accenten. Het meubel is ontworpen door het bekende merk Germania en vervaardigd met uitsluitend kwalitatieve materialen.

De spiegel behoort tot de hal meubel serie Ronda. Het spiegelglas is bevestigd op een plank waardoor de stevigheid gegarandeerd is. De plank is voorzien van een onzichtbaar ophangsysteem waarmee je de Spiegel Ronda strak tegen de muur kunt hangen. Met deze sierlijke spiegel creëer je ruimte, rust en stijl in je hal, slaapkamer of woonkamer.

Bruto gewicht12 kg.
KleurSonoma Eiken
MateriaalGlas, Hout
VerrijdbaarNee
Breedte0 cm.
Hoogte0 cm.

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!