It's X-mas season! | 15% tot wel 50% kortingen

Germania Ronda Schoenenkast

Germania Ronda Schoenenkast
€ 449,00

of per maand vanaf € 9,83

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Je hal is niet compleet zonder een functionele maar ook stijlvolle schoenenkast. De Schoenenkast Ronda van het merk Germania is zo'n schoenenkast waarbij functionaliteit en stijl mooi gecombineerd zijn. De schoenenkast heeft een frisse uitstraling en biedt ruimte aan maar liefst 20 paar schoenen.

De Schoenenkast Ronda heeft twee klepvakken met metalen schoenenrekken en een lade die is voorzien van self-closing . De voorkant is uitgevoerd in MDF hout dat hoogglans wit is afgewerkt. De zijkanten en de bovenkant zijn afgewerkt in sonoma eiken met een speciaal touchwood oppervlakte. De ronde randen geven de schoenenkast een eigentijdse uitstraling.

Bruto gewicht54.7 kg.
KleurSonoma Eiken/Hoogglans Wit
MateriaalKwalitatief Geperst Hout , MDF Hout , Metaal
Breedte0 cm.
Hoogte0 cm.
VerrijdbaarNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!