Binnenkort heten wij geen Trendymeubels meer, maar Furnea!

Germania Ronda Kapstokpaneel

Germania Ronda Kapstokpaneel
€ 279,00

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Het sierlijke Kapstokpaneel Ronda van het merk Germania doet haar naam eer aan. De ronde zijkanten van het halmeubel vallen direct op en kenmerken het kapstokpaneel. Ook de frisse combinatie van materialen is uniek waardoor je niet om het Kapstokpaneel Ronda heen kunt.

Het kapstokpaneel is voorzien van vier metalen haken en een bovenplank met een kledingroede. Het front is uitgevoerd in MDF hout dat hoogglans wit is afgewerkt. De zijkanten en de bovenkant van het kapstokpaneel zijn afgewerkt met sonoma eiken in touchwood stijl. Met dit kapstokpaneel kun je al je jassen, tassen en sjaals netjes ophangen.

Bruto gewicht18.2 kg.
KleurSonoma Eiken/Hoogglans Wit
MateriaalKwalitatief Geperst Hout , MDF Hout , Metaal
Breedte0 cm.
Hoogte0 cm.

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!