Binnenkort heten wij geen Trendymeubels meer, maar Furnea!

Germania Ronda Hal Combinatie

Germania Ronda Hal Combinatie
€ 1.329,00

of per maand vanaf € 29,11

incl. BTW

Niet meer leverbaar

De Halcombinatie Rondo van het merk Germania kenmerkt zich door ronde vormen, strakke lijnen en mooie materialen. Om je hal geheel in te richten bestaat de halcombinatie uit een schoenenkast, een kapstokpaneel, een halkast en een bijpassende spiegel.

De Halcombinatie Rondo is afgewerkt in hoogglans wit en sonoma eiken met touchwood stijl. De hoogglans witte delen zijn uitgevoerd in MDF hout. Voor een optimaal gebruikersgemak zijn de deuren voorzien van deurdempers en de lades van self-closing. De schoenenkast heeft metalen schoenenrekken en de halkast een metalen kledingroede. Zo biedt de halcombinatie genoeg ruimte om al je spullen op te kunnen bergen.

Afmeting spiegelB107, D4, H59 cm.
Afmeting halkastB67, D34, H199 cm.
Afmeting schoenenkastB108, D31, H110 cm.
Bruto gewicht192.9 kg.
KleurSonoma Eiken/Hoogglans Wit
Montageklik hier voor de meubelmontagedienst
MateriaalKwalitatief Geperst Hout , MDF Hout , Metaal
Breedte0 cm.
Hoogte7.5 cm.

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!