Binnenkort heten wij geen Trendymeubels meer, maar Furnea!

Germania Prisma Spiegel

Germania Prisma Spiegel
€ 119,00

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Deze prachtige Spiegel Prisma van het meubelmerk Germania is een echte blikvanger. Gebruik de Spiegel Prisma om een gezellige en huiselijk sfeer te creëren. Met deze spiegel kun jij jezelf snel en gemakkelijk opmaken voor een nieuwe dag.

Prisma is door zijn elegante design gemakkelijk in diverse interieurs te gebruiken. De warme sanoma eiken afwerking en de strakke lijnen zorgen voor een moderne touch. Of je deze subtiel en stijlvolle spiegel in de hal, woonkamer, badkamer of slaapkamer hangt, iedereen zal even blijven staan om zichzelf in deze spiegel te bekijken.

Bruto gewicht10 kg.
KleurSonoma Eiken
MateriaalGlas, Hout
VerrijdbaarNee
Breedte74 cm.
Diepte4 cm.
Hoogte68 cm.
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!