Germania Prisma Big Spiegel

Germania Prisma Big Spiegel
€ 149,00

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Deze chique spiegel is een echte blikvanger aan je muur. De Spiegel Prisma Big heeft een apart design en trekt meteen je de aandacht. Het meubel is ontworpen door het Duitse meubelmerk Germania en uitgevoerd in hoogwaardige materialen.

De Spiegel Prisma behoort bij de hal meubel serie Prima. Het spiegelglas is bevestigd op een dikke houten plank wat de stevigheid garandeert. De houten plank is aan de zijkanten en voorkant afgewerkt met sonoma eiken wat de spiegel een warme uitstraling geeft. Dankzij het onzichtbare ophangsysteem kun je de spiegel strak en netjes aan de muur monteren.

Bruto gewicht13 kg.
KleurSonoma Eiken
MateriaalGlas, Hout
VerrijdbaarNee
Breedte0 cm.
Hoogte0 cm.

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!