Germania Primera Opbergkast

Germania Primera Opbergkast
€ 529,00

of per maand vanaf € 11,59

incl. BTW

Niet meer leverbaar

De Primera serie betekent ook gelijk klasse. Waarom? Deze serie bevat alleen meubels die heel mooi afgewerkt zijn hout en glazen frontjes. De opbergkast Primera primera beschikt over voldoende opbergmogelijkheden achter de deur en in de lades. Achter de deur tref je 1 plank welke in hoogte versteld kan worden zodat je flexibel je kast kan indelen.

Zowel de deur als de lades sluiten door middel van een soft closing systeem. Je hoort de naam al fluisteren "soft closing" dus de deuren en de lades sluiten zachtjes wat betekent dat de levensduur van je meubel langer wordt. De deuren en lades beschikken over een metalen handgreep. De voorpanelen van de deuren, lades en de top blad is voorzien van een zuiver witte glaslaag waardoor je zeker bent van een prima aankoop.

Bruto gewicht54 kg.
KleurHoogglans Wit
MateriaalKwalitatief geperst hout, Glazen voorpanelen en glazen topblad, Metalen handgrepen, Soft closing
Breedte111 cm.
Diepte41 cm.
Hoogte80 cm.
VerrijdbaarNee
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!