Germania Power Opbergkast Big

Germania Power Opbergkast Big
€ 279,00

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Een grote opbergkast met heel veel ruimte voor al je papieren, mappen en boeken. De Opbergkast Power Big is speciaal ontworpen om ruimte te creëren in je werkkamer of kantoor. Het werkkamer meubel is uitgevoerd in hoogwaardige materialen en heeft een lange levensduur.

De Opbergkast Power Big is ontworpen door het Duitse meubelmerk Germania en behoort bij de serie Power. Het werkkamer meubel heeft twee deuren met sierlijke handgrepen en vijf legplanken. Hierdoor heb je genoeg ruimte om al je spullen op te bergen. De Opbergkast Power Big is verkrijgbaar in diverse houtkleurige uitvoeringen.

Bruto gewicht54 kg.
MateriaalKwalitatief geperst hout, Kunststoffen handgrepen
Breedte69 cm.
Diepte34 cm.
Hoogte215 cm.
VerrijdbaarNee
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!