Germania Power Opbergkast Big Eiken

Germania Power Opbergkast Big Eiken
€ 309,00

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Opbergkasten heb je nooit genoeg. Daarom heeft het meubelmerk Germania dit model uitgebracht. De Opbergkast Power Big Eiken is eenvoudig en leuk. Je hebt met dit model dus eigenlijk alle elementen waar een goede opbergkast aan moet voldoen. De Opbergkast Power Big Eiken is 180 cm. hoog en heeft een warme sonoma eiken kleur.

De bovenkant en onderkant hebben aan de voorkant een ronde afwerking. Ook is de opbergkast uitgerust met twee mat witte deuren en halfronde handgrepen. Achter de deuren vind je vier legplanken die in hoogte verstelbaar zijn. De houten opbergkast hoort bij de Power meubelserie.

Bruto gewicht54 kg.
KleurSonoma Eiken
Extra infoCombineer dit model met de overige Power meubels om je set compleet te maken
Garantie2 jaar garantie
MateriaalKwalitatief geperst hout
Breedte69 cm.
Diepte34 cm.
Hoogte180 cm.
VerrijdbaarNee
Montageklik hier voor de meubelmontagedienst
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!

Bijpassende producten