Germania Power Bureau C Small

Germania Power Bureau C Small
€ 309,00

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Een leuk bureau waarmee je een eigen werkplek creëert. Het Bureau Power C Small is een echte must have voor iedereen die direct aan het werk wilt. Het werkkamer meubel heeft strak ontwerp waarbij de poten extra opvallen.

Het Bureau Power C Small is uitgevoerd in kwalitatief hout en verkrijgbaar in diverse uitvoeringen. Ook heeft het bureau een opening in het bureaublad zodat je de kabels netjes kunt wegwerken. Dit werkkamer meubel is een onderdeel van de Power collectie ontworpen door het meubelmerk Germania. Eventueel kun je het Bureau combineren met de Bureauhoek Power om zo een hoekbureau te maken.

Bruto gewicht32 kg.
MateriaalKwalitatief geperst hout, Metalen frame
Breedte120 cm.
Diepte80 cm.
Hoogte75 cm.
VerrijdbaarNee
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!