Binnenkort heten wij geen Trendymeubels meer, maar Furnea!

Germania Power Boekenkast Small Eiken

Germania Power Boekenkast Small Eiken
€ 129,00

incl. BTW

Niet meer leverbaar

De Boekenkast Power Small Eiken is nooit teveel. In je woonkamer voor leesboeken, in de kinderkamer voor de voorleesboeken of op kantoor voor je archiefmappen, een boekenkast kom je overal tegen. Maar, meestal zijn boekenkasten erg groot en hoog. Heb je hier geen ruimte voor? Dan is de Boekenkast Power Small Eiken een goed alternatief.

Dit model is door het meubelmerk Germania ontworpen en hoort bij de Power meubelserie. Het model is lekker eenvoudig en simpel. De planken zijn op verschillende standen te monteren zodat je zelf de indeling kunt bepalen. Dit is een houten boekenkast die overal bij past!

Bruto gewicht21 kg.
KleurSonoma Eiken
Extra infoCombineer dit model met de overige Power meubels om je set compleet te maken
Garantie2 jaar garantie
MateriaalKwalitatief geperst hout
Breedte69 cm.
Diepte34 cm.
Hoogte110 cm.
VerrijdbaarNee
Montageklik hier voor de meubelmontagedienst
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!

Bijpassende producten