Germania Power Boekenkast Medium

Germania Power Boekenkast Medium
€ 219,00

incl. BTW

Niet meer leverbaar

De boekenkast die je werkkamer of kantoor compleet maakt. Deze boekenkast is van Duitse hand en ontworpen door het meubelmerk Germania. De Boekenkast Power Medium is bovendien onderdeel van de werkkamerserie Power waardoor je het meubel goed kunt combineren met bijpassende items.

Deze grote boekenkast is volledig uitgevoerd in kwalitatieve materialen. Het werkkamer meubel is verkrijgbaar in diverse kleuren zodat je kunt kiezen welke stijl je wilt. De Boekenkast Power Medium heeft vier planken die bovendien in hoogte verstelbaar zijn. Gebruik de boekenkast om je mappen en papieren op te bergen of om leuke woonaccessoires neer te zetten.

Bruto gewicht31 kg.
MateriaalKwalitatief geperst hout
Breedte69 cm.
Diepte34 cm.
Hoogte180 cm.
VerrijdbaarNee
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!