Germania Power Boekenkast Big Walnoot

Germania Power Boekenkast Big Walnoot
€ 199,00

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Een hele grote boekenkast met heel veel ruimte. De Boekenkast Power Big is een zeer degelijk en handig meubel waarin je al je mappen en papieren kunt opbergen. Dit werkkamer meubel is daarom ook perfect om een kantoor of werkkamer praktisch mee in te richten.

De Boekenkast Power Big is uitgerust met vijf legplanken die ieder in hoogte verstelbaar zijn. Zo kun je zelf de ideale indeling van je boekenkast bepalen. Dit werkkamer meubel is van goede kwaliteit en ontworpen door het Duitse meubelmerk Germania. 

Bruto gewicht37 kg.
KleurWalnoot
MateriaalKwalitatief geperst hout
Breedte69 cm.
Diepte34 cm.
Hoogte215 cm.
VerrijdbaarNee
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!