Germania Periga Spiegel

Germania Periga Spiegel
€ 119,00

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Met een grote spiegel wordt een ruimte niet alleen gezelliger, maar ook een stuk ruimtelijker! En, dat een spiegel daarnaast ook erg handig is hoeven we natuurlijk niet uit leggen. Het bekende meubelmerk Germania heeft daarom de Spiegel Periga ontworpen.

Deze grote spiegel hoort eigenlijk bij de meubelserie Periga maar kan natuurlijk met ieder meubel gecombineerd worden. Dankzij de dikke achter plank met ophangsysteem is de spiegel bovendien gemakken te monteren. Daarnaast wordt de Spiegel Periga gekenmerkt door een beukenhoutenkleurige rand waardoor de woonaccessoire anders is dan zijn soortgenoten.

Bruto gewicht11 kg.
KleurEdelbeuken
MateriaalSpiegel, Kwalitatief geperst hout met ABS randen
VerrijdbaarNee
Breedte98 cm.
Diepte4 cm.
Hoogte58 cm.
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!